Szállodai menedzsment szoftver segítségével

Ma már nem kérdéses, ha egy kis méretű szálloda, hostel vagy hotel növekedésre készül, akkor hamarosan el fog gondolkodni egy jól teljesítő támogató szoftver bevezetésén. Egy ilyen program nemcsak a különböző forrásokból érkező foglalásokat kezeli, de dinamikusan tud változtatni a már meglévő foglalásokon is összekapcsolva a vendégeket.

szálloda szoftver

Egy vendéglátással foglalkozó, szálláskiadásra specializálódott, szálloda vezetőknek számos funkcióra lesz szükségük, hogy a következő szintre emeljék a vállalkozásukat. A beépített rendszernek tudnia kell kezelni a napi adminisztratív feladatokat, foglalási adatokat minden partner és a saját honlap összekapcsolásával. ezen kívül jó ha van egy saját foglalási rendszere is  a szoftvernek, amit könnyű beépíteni bármilyen weboldal kódba. ennek a funkciónak kell még kiegészülnie egy biztonságos fizetési rendszerrel.

Magyarországon ebből a szempontból szerencséje van a hotel tulajdonosoknak, hiszen vannak olyan vállalkozások amik kifejezetten erre a szolgáltatásra specializálódtak. Például a Sabeeapp szálloda szoftver egy olyan csapat keze munkáját dicséri, amelyik nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, de a magyar gyökerei miatt anyanyelvünkön is nyújt támogatást a hazai szállodaipari szereplőknek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s