Italszállítás mesterfokon

Az ital és üdítőpiac hosszú évtizedek óta egyre csak növekszik. Noha a kezdeti mozgatórugója ennek az emelkedésnek a népesség növekedése volt, ma már sokkal inkább meghatározóak olyan faktorok, mint a változatosság iránti igény (csak kólából fel tudunk sorolni fél tucatot egy bolt polcán, miközben 20 éve csak egy volt elérhető). Vagy éppenséggel olyan termékek kiváltása, mint a csapvíz és a helyi tej. A fokozott igényt hatalmas szállítási szolgáltatás szolgálja ki, amihez minőségi műanyag tároló rekeszekre van szükség.

A kereskedelem nemzetközivé válásával, már nemcsak a helyi termékeket keresik az emberek. Gyakran az ország másik felén gyártott sörre vágynak, vagy éppen egy multinacionális vállalat üdítőjét egy szomszédos országban palackozzák. Ezek mind szállításigényes feladatokhoz vezetnek, amiket gazdaságosan és biztonságosan kell végrehajtani. Az emberi erővel is kezelhető legalkalmasabb forma erre a műanyag tároló rekeszek alkalmazása. Fontos, hogy ezek a tárolók tartósak, könnyen kezelhetőek és helytakarékosak legyenek.

Európa egyik vezető cége a műanyag tároló rekesz területén a Schoeller Allibert. Igazi trend kialakító vállalatról van szó, akik innovációikkal bevezették a tárolástechnikába a speciális fogantyú kialakítást, a moduláris tárolókat vagy éppen a kedvező nyitott kialakítást. A rekeszeik mind újrahasznosíthatóak és kiváló anyagból készülnek, épp ezért nem kell aggódnia a szállítónak a folyamatos tároló veszteségtől.

ital műanyag tároló rekesz

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s