Fotóautomata kölcsönzés, dobd fel a közelgő nagy eseményt!

fotóautomata

Ha szeretnénk feldobni a legközelebbi nagy rendezvényünket valamilyen újdonsággal, aminek minden résztvevőnk örülhet, akkor érdemes elgondolkodnunk a fotóautomata kölcsönzésen. Budapesten és Magyarországon is már számos cég áll rendelkezésünkre, ahonnan kibérelhetünk egy ilyen eszközt 4-8 óra időtartamra. Ilyen vállalkozás például a Selfiegép fotóautomata kölcsönző, érdemes megnézni a honlapjukat.

Mit is tud pontosan a fotóautomata?

A fotóautomata avagy más néven a “selfie gép” egy olyan eszköz, amely képes gyorsan nagy mennyiségű fotót készíteni. A digitálisan tárolt fotókat lementhetjük későbbre a gépből, vagy akár rögtön posztolhatunk is vele a közösségi média felületekre. További előnye, hogyha találunk egy jól sikerült képet akkor azt azonnal ki is nyomtathatjuk. Egy igazi kis dobozba zárt fotóstúdióról beszélünk.

Mikor érdemes igénybe vennünk a fotóautomata kölcsönzést?

Ha kevés idő alatt sok emberről akarunk több képet is készíteni akkor érdemes igazán a selfie gép használata. Munkahelyi és karácsonyi céges partyk, szülinapi vagy házassági évfordulók és jubileumok, nagy tömeget vonzó megnyitók és persze az esküvők mind remek alkalmak a kölcsönzésre.

Mik az előnyei a fotóautomatának?

A selfie gép majdnem teljesen automatizált, így gyorsan végzi a feladatát és nincs sok gond a beállításával. A használata igen egyszerű, de a legtöbb bérlést biztosító cég küld a géppel együtt egy asszisztenst is, aki segít felállítani a gépet és tanácsokat ad a selfiek készítésekor. A kölcsönzés ideje alatt a gép általában csak egy pár helyen van, de egyiknél sem kell sietnie a résztvevőknek így nem is kell frusztráltan sorban állniuk hosszú ideig. A fotóautomatához mellékelve küldenek jelmez kellékeket, amikbe beöltözve bolondos képek is készíthetőek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s